woensdag 9 januari 2013

65. Mariner's Compass

Dit was één van de blokjes waar ik van te voren tegenop keek en hij was ook wel bewerkelijk, maar niet direct heel moeilijk. Zo'n blokje maak je met acht gedeeltes foundation. Het is in het midden dus ook wel heel dik met ook nog een acht stukjes foundation erbij. Maar het gaat om het resultaat en dat is weer prachtig geworden. Ik had bij de rode punten ook roze nodig, maar ik had alleen maar heel licht roze dat er niet bij paste. Gelukkig had ik van Sinterklaas een Moda Charm Pack gekregen (for a cause of Warmth. Mooi!) en daarin zat een lapje wit-roze gestreept. Het is me op één punt na gelukt om alleen maar het roze in de punt te krijgen.
Maar ik ben zeer tevreden!

Het volgende blokje is het applicatieblokje, met daarom Elm Creek en twee poppetjes. Lijkt me moeilijk. De stoffen heb ik uitgezocht, maar ik weet niet of ik nu al ga beginnen. Ik ben alweer ziek en kan nog net de naald door de stof krijgen, maar moet dus misschien geen ingewikkelde dingen gaan doen.

6 opmerkingen:

 1. Ohhhh wat een mooi blok!!
  Als je je niet helemaal fit bent moet je misschien alleen naar je blok kijken en gewoon ervan genieten.
  Beterschap ik zelf voel me ook alsof ik elk moment mijn bed in moet. Botten doen zeer en nu begint mijn keel ook al pijn te doen. Bahhh... we moeten zon of lekker vriesweer.
  Groetjes en beterschap, Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Der ist wunderschön.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A wonderful block.
  The fabrics are nice.

  Have a nice day,Manuela.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alweer een prachtig blokje!
  Beterschap, ik hoop dat je je snel
  weer wat beter voelt.
  Groetjes,
  Jetta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is echt prachtig!En als je het niet geschreven had, was dat roze stukje in die ene punt me niet opgevallen. Knap hoor!

  En beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.