maandag 1 juli 2013

91. Sawtooth Star

Ik ben al begonnen aan de blokjes. Natuurlijk, ik kon het niet laten, leuke blokjes in een blokjesboek, hoe kun je dan je borduurwerk pakken? En bovendien, ik heb er nog negen over, ik heb de hele rij inmiddels in het blokkenboek zitten. Hoe zou ik negen blokken op vakantie in elkaar kunnen zetten?


Maar om te voorkomen dat ik toch al mijn voorknipwerk alweer in elkaar zet, heb ik nog maar even een Dear Jane blokje genomen, gewoon voor de afwisseling. Het is het blokje naast het midden, G6, dat Papa's Ster heet, wat opvallend is omdat het gisteren toen ik het maakte, mijn ouders' trouwdag was. Mijn vader wordt nog steeds zó gemist!


En om even te laten zien hoe klein zo'n blokje ook alweer is, even wat referentiemateriaal. En zie je dat kleine sterretje in het midden? Ik heb nog nooit zulke kleine stukjes gepatcht, ik heb dit zonder foundation gedaan omdat ik wel eens wil kijken hoe ver ik kom zonder. Het Ohio Starretje is 2,5 cm, een inch dus. Het hele blok is 11 cm (4,5 inch). Leuke uitdaging!

4 opmerkingen:

 1. Mooie blokken ben je weer rijker,...
  Eerst mijn nearly insane klaar en dan DEAR JANE!! Heb er zo'n zin in,..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een klein sterretje. Knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je papas star is erg mooi geworden. Dat sterretje is zeker erg klein. Ik doe de dj ook zonder paperpiecing.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.