zondag 15 december 2013

Als er één schaap over de dam is...

volgt een quilt die af is! Tadaa! De foto is nog niet helemaal mooi in verhouding, omdat die van bovenaf is genomen en ik er niet loodrecht boven kom. Maar als het weer mooier weer wordt, prik ik ook deze quilt weer aan de schutting om een statieportret te maken!

December heeft nog 16 dagen. 16 drukke dagen. Nog een week school, waarin ik veel moet nakijken. Dit is gewoon, maar wat er extra bijkomt, is de kerstmusical. Dit jaar heb ik de musical geschreven, wat een hele klus was, maar ook erg leuk. Daarna heb ik het werk aan mijn collega gegeven die ervoor zorgt dat het opgevoerd wordt door een groep leerlingen. Nu is er echter één leerling ziek geworden en geen enkele leerling zag het voor zich binnen tien dagen een rol te leren. Dus toen stonden ze bij mij op de stoep. Of ik wel eventjes een rol wilde leren. Woensdag is de première, donderdag en vrijdag voeren we het ook nog een keer op.
Hartstikke leuk, wel heel erg druk.

Ik moet bovendien nog wel het een en ander aan de SBS doen. Mijn planning was om de top dit jaar af te krijgen. Daar kwamen alleen een kerstquilt en een schapenquilt tussen. Ga ik het nog redden?

6 opmerkingen:

 1. Leuke quilt. Fijn dat hij ongeschonden uit de was kwam. En welke rol mag je vertolken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Saskia!
   Ik speel de tante. De hoofdpersoon komt bij familie die ze nog nooit ontmoet heeft. De zus van haar moeder is ontzettend jaloers en uit dat voortdurend (erg grappig om te spelen) en er blijkt een groter familiegeheim te zijn dan de hoofdpersoon voor mogelijk hield. En dat dus alles met Kerst, wanneer iedereen samenkomt, maar juist over degenen die er niet bij zijn steeds gepraat wordt.

   Verwijderen
 2. leuk geworden hoor! veel plezier met de kerstmusical ;0) inderdaad druk, maar ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Der Quilt ist wunderschön geworden.
  LG Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie quilt is de schapenquilt en wat leuk een musical en dan zelf geschreven knap hoor. Veel plezier met de optredens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is mooi geworden zeg! En wat leuk dat je zelf mee speelt, ja druk natuurlijk, maar leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.