zaterdag 9 februari 2013

68. Crown of Thorns

Ook weer eens een blokje voor Sylvia's Bridal Sampler af. Deze kostte veel tijd, bevat natuurlijk ook wel veel kleine stukjes. Het donkerblauwe stofje met de blaadjes komt uit de charm pack van 'A cause of warmth' van Moda. Ik vind de stofjes bijna allemaal leuk, maar de fat quarters ervan zijn niet in de winkel te verkrijgen. Ja, in Amerika, maar dan betaal je weer zoveel verzendkosten dat de stofjes toch direct minder leuk worden. En bovendien: er zijn zoveel leuke stofjes.
Maar met een charm  pack kom je ook best ver met de sampler met kleine blokken. Het zorgt ook voor wat afwisseling.

Vorige week, of de week ervoor (door de drukte weet ik het niet meer zo goed) was er post! Van Yvon (klik) kreeg ik dit mooie kaartje, waarvan ik even een collage heb gemaakt om de open-dicht constructie te laten zien. Leuk om ook weer een draakje terug te krijgen! Yvon had in mijn give-away een borduurpatroon van een draak gewonnen, No late knight snacking. Dank je wel, Yvon, voor dit attente gebaar! Mijn kinderen zijn er helemaal gek op en ik heb het kaartje uit hun handjes moeten redden.... Nu hangt het mooi te zijn aan het kaartenlijntje in onze keuken. Leuk!

3 opmerkingen:

 1. wat mooi is het, ben ook sinds een paar maanden met quilten bezig , vind het iedere keer weer leuk om te doen gr mery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben blij dat het kaartje in de smaak valt, het was ook erg leuk om te maken.

  Je nieuwe quiltblok ziet er ook wer goed uit.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi blokje. Kan me voorstellen dat het gepriegel is...

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.