zondag 17 februari 2013

69. Modern Tulip

En het is geworden.... Modern Tulip van Sylvia's Bridal Sampler. Maar niet meer in de ochtend, hoor. Het plaatje leek gisteren wel zo idyllisch, maar al terwijl ik het blogbericht aan het typen was, vlogen de jongens elkaar in de haren en was mijn mij-tijd alweer voorbij. Ik heb het niet direct gemeld tijdens mijn blogje, soms is het goed in het sprookje van lief spelende kinderen en een rustig handwerkende moeder te geloven.

's Middags was de rust er wel. Een heerlijke middag quiltclub, met de dames die ik nu al twee jaar ken. Het is een vast groepje, heel gezellig, we beginnen elkaars leven toch wel te kennen.
Ik heb hard gewerkt aan dit blokje, een paar mooie stofjes uitgezocht en veel gekletst. Vanochtend heb ik dit blokje afgemaakt, terwijl er twee kinderen half op schoot hingen en we met z'n drieën Scooby Doo the movie keken. Toch wel weer een beetje idyllisch!
Gisteren op quiltclub waren er ook wel moeilijke momenten: een van mijn quiltvriendinnen is toch weer ernstig ziek en moet weer geopereerd worden. Als je dit leest: ook vanaf hier heel veel sterkte en kracht toegewenst!

Vanmiddag ga ik proberen om weer een aantal blokjes voor de Sylvia's Bridal Sampler voor te bereiden. Ik werk er gemakkelijker aan als het al klaar ligt en ik eerst niet de malletjes hoef te maken en de stofjes hoef uit te zoeken. Maar vanmiddag willen we ook nog even met de kinderen te wandelen. Het is koud, maar wel droog, dus we gaan er toch nog maar even op uit. Maar de komende dagen heb ik ook wat meer quilttijd: voorjaarsvakantie! Quilttijd of voorjaarsschoonmaak? That's the question. (Not)

17.00
Manlief stelde voor dat hij er met de twee jongens en de hond op uit ging. Natuurlijk mocht ik mee, maar als ik wilde mocht ik ook lekker thuis blijven fröbelen. De schat! Maar hoe lief ik hem ook vond, ik bleef inderdaad liever thuis. Dus aan de tenttafel (de tafel was ondertussen een hut geworden) ruimde ik een plekje vrij voor mijn snijmat en ik heb drie blokjes voorbereid! Die liggen nu in een boterhamzakje te wachten tot ik aan ze toe kom. Jeeh!

6 opmerkingen:

 1. Alweer een heel mooi blokje. Een fijne vakantie.
  Groetjes,
  Jetta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, heel herkenbaar. Dan denk je, nu heb ik eventjes tijd en tegen dat je je spulletjes gepakt hebt, roept er weer de een of de ander. Je hebt toch maar een mooi blokje gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer een heel mooi blokje geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi blok en wat geweldig van je DH

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik klikte zomaar op 'volgende blog'en kwam bij jouw weblog uit. Wat maak je mooie dingen, zeg! Je SBS-blok ook al zo mooi... Ben er ook mee bezig, maar met nog zoveel dingen meer;) Ik ga je volgen, leuk!
  Groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de leuke reacties!
  En Marianne, welkom op m'n blog! Hoe gaat het met jouw SBS?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.