vrijdag 29 maart 2013

78. Pinwheel

"Dat kan ik ook!" was de reactie van manlief, toen ik hem gisteravond dit blokje liet zien.
"Dat wil ik weleens zien," zei ik. Maar natuurlijk moest hij toen zijn tijd aan nuttiger zaken (lees: lezen) besteden.
Ik moet toegeven dat dit blokje na het vorige wel even anders was. Gisteravond heb ik de stukjes getekend, geknipt en ik elkaar genaaid. Terwijl ik ondertussen ook nog veel gekletst heb met m'n moeder en dus echt niet de hele tijd keihard aan het werk was.
Een blokje in een avond. Dat heb ik niet zo vaak.

Misschien rijst bij sommigen van jullie nu de vraag wat ik de rest van de week gedaan heb? Ik heb het afschuwelijk druk met mijn werk gehad, het is toetsweek en ik heb erg veel nakijkwerk. Maar daar ga ik niet de hele avond mee door, anders word ik gillend gek. Maar ik had geen zin meer in ingewikkeld werk, dus ik heb heel vaak de huizenquilt gepakt om verder door te pitten. Hij gaat lekker, ik ben met de laatste randen bezig. Jeeh! Dus wie weet komende maand een blogbericht met weer een quilt die af is. Mijn vierde (als ik het babyquiltje voor mijn nichtje Amber meetel). En ondertussen heb ik nog zoveel plannen. De schapenquilt voor Dante, manlief wil graag een quilt met in de hoofdrol Pi (die 3,14 nog wat, inderdaad), ik ga nog Kim mcLeans Flower Basket Medaillon Quilt maken, ik heb nog een Grandmother's Flowergarden in gedachten. Soms denk ik ook aan een Dear Jane, in allemaal van die mooie stofjes van Judie Rothermel... Nog zoveel quilts in mijn gedachten. Wat wordt het allemaal nog leuk, wat een fantastische hobby!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het maar knap hoor, dat quilten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is misschien een makkelijker blokje, maar ik vind het wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer een mooi blok en ach een keertje een makkelijke is ook wel eens leuk. Ik lees dat je nog heel veel plannen hebt, leuk ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd wat je met pi gaat doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sjoukje,
  Wil je mij je adres mailen?
  Je hebt de giveaway van het boek gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.