zaterdag 3 augustus 2013

108. Grandmother's Fan

Wat was het gisteren warm, hè! Toen had ik best zo'n waaier kunnen gebruiken, maar die had ik gisteren overdag nog niet.
Ik had nergens zin in, gisteren. In huis was het ook bloedheet, maar buiten viel helemaal niet meer te wezen. Wij hebben een vrij kleine, beschutte tuin op het zuiden waar het in maart al lekker is. Maar bij 34 graden doet dit stukje aarde dan aan Death Valley denken, dus binnen blijven was toch echt verstandiger.
Op de bovenverdieping was het een paar graden koeler dan beneden, dus na de lunch hebben we onze bezigheden naar boven verplaatst. De kinderen keken in een relatief koele slaapkamer een filmpje en wij lagen elk met een boek op ons bed. Siësta. Maar ik heb liever een dag bezig zijn!
's Avonds werd het wat beter en kon ik weer naald en draad vasthouden. Het vorige blokje, 'Sickle' heb ik afgerond en daarna deze er nog achter aan.
Nu moet ik eerst weer tekenen, maar daar is het nu een heerlijke dag voor!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooi blok en ja het was mega warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi blokje is dit.
  Weet je dat ik niks heb meegekregen van het mooie weer op vrijdag.
  We voeren op de Waddenzee. Het was heerlijk rustig weer en ineens kwam er een wind op zetten, denk wel een windkracht 6/7. Ohhh wat waaide het hard, zag de hele vakantie ineens in het water vallen. Maar na 1,5 uur waren we weer in rustig vaarwater. Op de sluis van Cornwerd zeiden ze dat er vlagen waren van windkracht 8 stonden. Pfffff... En dat als je voor de tweede keer op zee zit. Nu de was en de tuin en dan ook bij mij hopelijk gauw weer wat blokjes.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ben je druk geweest met blokken maken, ondanks de hitte! prachtige blokjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.