zaterdag 10 augustus 2013

109. Barrister's Block


Pffff... wat was dit een bewerkelijk blokje, tenminste, zo voelde het. Heel vele kleine stukjes en veel van hetzelfde. Maar hij zit in elkaar!

Nog twee weken vakantie, dan begint het schooljaar weer. Dit is het moment dat ik ook altijd weer begin met schoolzaken voorbereiden. Het is nu eenmaal niet zo dat je op maandagochtend zonder voorbereiding je lessen kunt starten.

Vandaag is de hele dag een goede vriend van ons over de vloer. We kennen hem al jaren, sinds het begin van onze studietijd en hij was ook getuige bij ons huwelijk. Hij en DH vinden het erg leuk om samen te koken, dus ze hebben samen de hele middag in de keuken gestaan. De heerlijkste luchtjes kwamen uit de pannen.
We zitten nu tussen voorgerecht en hoofdgerecht in. Het voorgerecht was een soort pastarol met pompoen, spinazie, ricotta, geserveerd met salieboter. Het hoofdgerecht is tonijn met een heerlijke tomatensaus. En als nagerecht hebben we een vijgentaart met frangipane. Het ziet er heerlijk uit, het ruikt ook heerlijk. Het is nu nog even wachten tot de tonijn gaar is, dan kunnen we weer aan tafel!

3 opmerkingen:

 1. Oh ik kan het bijna ruiken!!
  Je blokje is ook al zo netjes gemaakt. Zo'n lief blauw stofje heb je gebruikt.
  Heel veel succes met het voorbereiden van het nieuwe schooljaar.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, ik kan het al tot hier ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmm, klinkt lekker!! Eet smakelijk en je blokje is weer mooi!
  Groetjes,
  Jetta

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.