zondag 4 augustus 2013

Schaapachtig

Eergisteravond waren ineens mijn voorgeknipte blokken voor de SBS op. Grote nood! Want ik zat nog zo lekker een film te kijken en dan wil ik toch echt iets om handen hebben! En blokken gaan tekenen terwijl je een film kijkt, dat kan ik echt niet.
Maar gelukkig, achter een kastdeurtje lag een dienblad met allemaal voorgeknipte driehoekjes. Ik kon mooi weer een rij aan Dantes schapenquilt zetten. Dante is zo blij dat ik eindelijk weer met zijn 'dekentje' bezig ben, dat ik gisteren en vandaag gewoon nog maar even door gewerkt heb aan de driehoekjes. Het is gewoon wel grappig werk en het zou zo leuk zijn als hij deze winter al zijn eigen quilt heeft.

Vanmiddag waren we naar Ballorig. Het was er warm, maar dat maakte de kinderen niets uit, ze hebben zich enorm uitgeleefd. Het voordeel van Ballorig in hartje zomer, is dat het er erg rustig is. Wij hebben dus heel relaxed zitten quilten en lezen (ik quilten, DH lezen) en de kinderen hielden zichzelf bezig. Fantastisch!

3 opmerkingen:

  1. Leuk dat je toch lekker verder kon werken. Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb blijkbaar een hele hoop blokjes gemist zie ik nu. Mooi hoor, ik zie dat je de 100 voorbij bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dit een leuk werk,en ik kan me voorstellen dat Dante het leuk vindt dat je er weer mee bezig bent.

    Groetjes Yvon.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.