vrijdag 1 november 2013

125. Ohio Star en een kwestie van prioriteiten stellen

Het eerste blok dat ik op cursus leerde maken. Ik denk dat dat ook voor heel veel mensen geldt, het is leuk en niet moeilijk. Ik heb ervoor gekozen dit blokje in maar twee kleuren te houden, het hoeft niet al te opvallend te zijn.

Ik kreeg net al de vraag van mijn man via de mail of ik het druk had. Huh, hoezo? Bleek ik per ongeluk de foto van dit blokje per mail naar hem gestuurd te hebben (1). En dat terwijl hij verwacht dat ik op mijn thuisdag druk in het huis bezig ben. Maar ik heb al gestofzuigd, een was gedaan, twee opgeruimd, de keuken opgeruimd en ik hou ondertussen ook nog een kind bezig. En nu ik dit blogje aan het typen ben, ligt er ook nog een toets voor me. Moet ik ook nog doen. En daarna nog een hoop uiteenzettingen over literaire stromingen nakijken.
Tuurlijk heb ik het druk. Het is gewoon een kwestie van prioriteiten stellen en dit blogje moet even eerst. Het is trouwens noodzakelijk om de foto's bij daglicht te maken, dus dit kon ik echt niet uitstellen. Toch?


(1) Ik maak de foto's met m'n iPad en daarna mail ik ze naar m'n computer om ze op het juiste formaat op Blogger te kunnen plaatsen. De app van Blogger doet dingen die ik niet wil.

2 opmerkingen:

  1. Dit is zeker een erg mooi blok, ik moet er 80 maken voor mijn Phebe. Leuk dat je hem per ongeluk doorstuurde kan je man meteen zien dat je heeeel druk bezig bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Denk je stiekum een blokje te maken. Hahahah...
    Wat een lief stofje is de donkerste van de twee.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.