woensdag 27 november 2013

128. Dogtooth Violet

Goedemorgen! 
Jullie hebben al een poosje niets van me gehoord. Al drie weken niet, zie ik. Sorry! Ik ben er nog wel, quilt ook nog steeds, werk me ook een slag in de rondte en daardoor kom ik wat minder aan bloggen toe. Of dus helemaal niet. 
Vandaag besloot ik dat ik nu toch echt weer eens wat moest doen. Anders is straks de Sylvia's Bridal Sampler af (hahaha!) en zit ik op m'n blog nog steeds bij blokje 127. 
Het is alleen erg triest weer en ik merk dat ook aan mijn foto's. Ze zijn wat korrelig. Ooit moet ik eens investeren in een goede camera, maar nu investeer ik die centjes nog steeds liever in stofjes. Aan elke portemonnee zit een grens, hè...

Maarre, blokje 128 dus. Zeker de moeite waard, erg leuk om te maken. Maar tjeeminee, wat een malletjes heb je ervoor nodig! Zeven stukjes, waarvan je er twee ook nog weer op de kop moet gebruiken. Ach, het geeft wel afwisseling.
Ik heb het blokje getekend toen ik bij mijn moeder was, in de herfstvakantie. In een later weekend heb ik het afgemaakt. De SBS schoot er een beetje bij in omdat ik ook telkens aan het kerstquiltje bezig was. Die moest ook af! Maar die is nu af en die laat ik in een volgend blogje ook graag aan jullie zien!

Ik wens jullie een fijne dag toe! 

2 opmerkingen:

  1. Erg mooi blokje. Ja het is erg triest weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi blok. Ja soms zijn het heel veel stukjes die een blok maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.