donderdag 28 november 2013

130. Key West Beauty

Het is heel fijn dat niet alle blokjes van de SBS moeilijk zijn. Dit is dan weer een wat gemakkelijkere, die ik in twee avonden zo in elkaar had. En toen had ik zelfs nog wat tijd over om te lezen.

Ik ben dol op lezen, maar ik kom er vrij weinig aan toe. Mijn werk bestaat natuurlijk al voor een groot deel uit lezen en als docent Nederlands moet je ook bij blijven met de literatuur, maar 's avonds heb ik het vaak wel gehad met al die teksten en vind ik het heerlijk om in de lapjes te duiken.
Nu moet ik bepaalde boeken lezen omdat we met een groepje leerlingen meedoen aan de Inktaap, de literaire prijs van de jongeren. Eén van de boeken die ik moet lezen is 'Pier en oceaan' van Oek de Jong. En dat is zo dik! Meer dan 700 pagina's en dan allemaal nog in die kabbelende verteltrant... Ik ben bang dat ik er nooit doorheen kom! Heeft iemand dit boek gelezen en kan die me aanmoedigen? Heel graag!

1 opmerking:

  1. Ik ken het boek niet. Maar als het voor jou al een hele onderneming is om er doorheen te komen hoe moet dat dan voor de jongeren zijn. Die willen toch altijd zo dun mogelijke boeken.
    Je blokje is weer super.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.