maandag 4 november 2013

127. New Mexico

Mooie kleine stukjes, hè! De vierkantjes zijn ongeveer een cm bij een cm. Het patroon raadt aan om eerst lange stroken te maken, die vervolgens in stukjes te snijden en tot ninepatches te verwerken. Het leek me omslachtig en bovendien is een naadtoeslag weer een stuk lastiger te meten bij gepatchte stukjes. Dus ik heb een malletje van een cm in het vierkant gemaakt en die gebruikt. Werkte ook best.
Ik was weer bij mijn schoonouders toen ik dit blokje afmaakte en mijn schoonmoeder schudde in volkomen onbegrip haar hoofd. Dit was toch al te erg...

Gisteren hebben we mijn verjaardag nog een beetje gevierd. Mijn moeder kwam langs en er waren cadeautjes voor mij! Ik kreeg een mooie glazen kraal voor mijn Trollbeads-armband en van de jongens kreeg ik stofjes:
Ik wilde er heel graag nog wat roze lapjes bij hebben, want die kleur wil ik in mijn Dear Jane hebben. En van roze had ik er nog maar heel weinig. Die blauwe vonden ze te mooi om niet te bestellen. Dat zou ik ook gevonden hebben! En van mooie achtergrondstofjes kun je nooit genoeg hebben.

Gisteren heb ik de kleurtjes die ik al voor de Dear Jane apart heb gelegd, bij elkaar neergelegd. Er missen nog blauwtinten in, maar die heb ik nog in mijn bank voor Sylvia's Bridal Sampler zitten. Overwegend zachte tinten dus, beige, gecombineerd met pastel. Vind ik mooi en het is weer eens heel iets anders dan ik met mijn SBS doe.

2 opmerkingen:

  1. Zo dat is een heel rijtje zeg!
    Lief blokje ook!
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is zeker een erg mooi blok. En wat heb je mooie lapjes gekregen. Je hebt al een erg mooie verzameling bij elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.