zondag 29 juni 2014

Knippen en plakken

Binnenkort vertrekken we weer op vakantie. Naar de Ardennen, deze keer, wel weer lekker in een tent die alvast voor ons klaar staat. Natuurlijk moet er stof mee. Anders zou het geen vakantie voor me zijn. Maar ik kan niet meenemen waar ik de laatste weken verslingerd aan ben. Ik ben steeds de SBS aan het doorpitten, heerlijk werkje. Maar die hele gedubbelde quilt meenemen, dat kan gewoon niet. Bovendien leg je zo'n quilt ook niet lekker even neer om te gaan quilten: thuis is de vloer een heel stuk schoner.
Dus dan maar iets anders mee. Ik durf geen werk voor Pi and Square mee te nemen. Dat is zoiets als de kat op het spek binden, als ik wil dat er nog iets van mysterie om die quilt heen hangt, dan moet ik niet recht onder manliefs neus ermee bezig zijn, terwijl zijn hoofd leeg genoeg is om er aandacht voor te hebben.
Met de Antieke mag ik nog niet starten: da's voor september, dan starten we allemaal.
Maar ik heb nog iets heel leuks liggen: Dear Jane! Ik heb nog maar twee blokjes gemaakt en ik heb er nog zes bijgeknipt en geplakt. Alles kant en klaar op een A4'tje in een insteekhoes. Die kan ik zo inpakken en daarna lekker er mee bezig! Kan haast niet wachten tot ik op de camping zit!

Groetjes van Sjoukje, die al in een prettige vakantiestemming is!


5 opmerkingen:

 1. Hallo Sjoukje.
  Ook ik heb het boek gekocht. Het ligt nog in de kast en af en toe mag het er even uit.
  Ik heb in mijn eigen winkeltje al stoffen bekeken en denk aan een andere kleur achtergrond. Nu heb ik het eerst druk met de kraam in Drachten. Kijk maar eens op
  www.stoffencarrousel.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd wat voor kleur je kiest!

   Verwijderen
 2. Ik ben benieuwd of het je gaat lukken alle blokjes te maken. Geniet van je vakantie!
  Grtjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik maak me juist zorgen of ik wel genoeg voorbereid heb en ga nog wel een avondje tekenen! Ach, de eeuwige optimist, we zien wel!

   Verwijderen
 3. Alvast een hele fijne vakantie gewenst. Goed van je om zoveel voor te bereiden. Kun je zo aan de gang.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.