maandag 6 mei 2013

84. Anvil

Ik ben maar even gaan zoeken wat 'Anvil' eigenlijk betekent en dat is 'Aambeeld'. En dat kan ik hier nu wel in zien. Ik heb gekozen voor een niet al te opvallende kleur met een juist wel wat groter motief, omdat de stukjes stof erg groot zijn. In deze rij (rij I) zitten veel eenvoudigere blokjes, dus het schiet lekker op.

Terwijl ik donderdag bij mijn moeder was, hebben we ook onze bakken met stof gereorganiseerd. Als je een blokje gaat maken, moet je altijd stof kiezen en dan heb ik mijn bak direct weer overhoop liggen.

Dit is mijn moeders bak, overwegend groen, rood, crème en wat oudblauwe lapjes, voor de afwisseling. Hier zit niet eens alles in, de lapjes die we al hadden uitgezocht voor de komende vier blokken zitten er niet in.

En dit is dus mijn bak, rood, blauw en een heel klein beetje groen en bruin. En wit/crème natuurlijk. Toen ik thuis mijn bak met andere kleuren ook sorteerde, kwam ik erachter dat daar ook nog wel rood en blauw in zat, dus die zitten ook bij deze bak in. Leuk hè, ik word er in ieder geval direct verliefd op!

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige stoffen in de twee bakken en wat heb je weer een erg mooi blok gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooohhhh, leuk zo al die kleurtjes netjes naast elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooi blokje is dit weer.
  En wat is dat genieten zeg! Eén bak vol met lapjes gewoon al heerlijk om naar te kijken.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.