donderdag 23 mei 2013

90. Rocky Road to Dublin

Het moeilijkste blokje van de rij, maar ook deze is weer af. Ronde lijnen blijf ik lastig vinden, ze zijn niet direct mijn hobby. Het is zo'n speldwerk! Maar dan heb je ook wat, rij I is ook compleet.
Voordat ik verder ga met rij J, moet ik van mezelf nu eerst alle sashings eraan zetten en daarna de rij vast aan de quilt. Pas dan is blokje 91 aan de beurt.

Vanavond mag ik een klein feestje voor mezelf vieren. Het nakijkwerk voor het examen is gedaan! Ik heb het vanmiddag aangetekend laten versturen naar de school die de tweede correctie doet. Volgende week zal mijn tweedecorrectiewerk wel binnenkomen, denk ik. Dan mag ik nog een keer. Maar nu ben ik eerst even vrij. En dat ga ik dit weekend vieren, want ik heb best wel hard gewerkt. Alle vrije momentjes gingen in dat examen zitten en op school had ik er ook weinig tijd voor, want de examensurveillance kwam er ook nog bij met zo'n twee tot drie uur per dag. Heftig allemaal. Het onderwijs kent pieken en dalen. Dit is dus heel duidelijk zo'n piek. Ik verlang zeer hevig naar een dal en dan wel het lange dal, namelijk de zomervakantie. Even echt helemaal niets. Maar nu eerst lekker een vrije avond. En ik pak de schapenquilt op. Ik ben in driehoekjesstemming, komt goed uit!

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blok heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het iedere keer toch genieten van jou mooie blokken.
  Deze is zo mooi gemaakt.
  Jij mag de examens nakijken hier in huis mag oudste dochter ze maken. Hahaha... Maandag heeft ze de laatste en dan is het afwachten.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.