zaterdag 11 mei 2013

Allemaal driehoekjes!

Een blik op de schapenquilt in wording. Het middenblok heeft zijden van 40 cm, daarom heen zitten driehoeken met een zijde van 5 cm, afgewisseld door driehoeken met een zijde van 8 cm. Shaun the Sheep in het midden is geappliceerd, de overige schapen zitten in de stofjes. En natuurlijk komen er ook nog wel andere dieren om de hoek kijken, dat maakt het juist zo leuk. Dante is nu al dol op deze quilt omdat er zoveel te kijken is. Ik ben ook wel tevreden over het geheel!

Afgelopen dagen waren we bij mijn schoonouders. De jongens konden heerlijk los in de grote tuin en ik heb veel aan de grote tafel zitten quilten, één oog op de stofjes en een ander hield de kinderen in de gaten door het raam. Relaxte dagen, maar ik vind het nu ook weer heerlijk om thuis te zijn. Ik slaap altijd zo slecht als ik ergens anders ben, dus uiteindelijk kom ik er toch altijd moe vandaan.
Alleen bij mijn moeder slaap ik zoals thuis, maar dat komt, denk ik, omdat ik in mijn oude meisjeskamer lig, die weliswaar niet meer hetzelfde is, maar wel heel erg bekend.
Nu dus lekker naar mijn eigen bedje toe. Morgen nog een rustig dagje thuis en daar begint het: de Centrale Examens met op maandagmiddag direct Nederlands voor het vwo, dus ook voor mijn twee examenklassen. Ik vind het zo spannend!
Ik heb alles gedaan wat ik kon doen, nu is het aan mijn leerlingen.
Ik ga nu slapen, nog genoeg drukte voor de boeg. Jullie ook lekker slapen!

6 opmerkingen:

 1. Mooi wordt je top en ja het wordt nu een hele spannende tijd voor de examenklassen en de leraren/leraressen ervan. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt dit mooi en lekker vrolijk. Succes met de examens, lijkt me zeker spannend voor jouw en je leerlingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, die schaapjes. Shaun heeft een prachtig ereplaatsje te midden van al die leuke gekleurde driehoekjes. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat wordt dit super leuk!
  Oudste zit ook in examenjaar en heeft vrijdag pas haar eerste examenvak, Nederlands. Sttttt stilte dus hier in huis.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Das ist ganz toll.
  Liebe grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.