vrijdag 3 mei 2013

Uit de oude doos: Pooldieren

Niet op dinsdag maar op vrijdag heb ik iets uit de oude doos getrokken. Niet omdat ik niets anders te showen heb, maar wel omdat ik nog niets anders fatsoenlijk op de foto heb, dat komt nog.
Dit werkje heb ik in mijn studententijd gemaakt. Wanneer precies, weet ik niet eens meer. Ik weet ook geen naam of ontwerper van dit pakket. Ik heb het gekocht bij een drogist, geloof ik, het lag daar in een bak met van alles en nog wat, voor een tientje in guldens. Natuurlijk ging dat mee!
Het borduren kostte veel tijd, want is het is heel fijn. Het is 18 count aïda en geborduurd met 1 draadje.
En heel schandalig: dit leuke werkje heeft nog steeds geen lijstje, ligt gewoon boven in mijn handwerkkastje te liggen. Daar moet ik toch echt eens iets aan doen, maar dat lukt waarschijnlijk toch weer niet.
Favoriet van dit werkje is het zeehondje. Die vind ik zo lief en knuffelig. Wat ik mooi vind aan dit hele borduurwerk is dat de dieren net iets om het randje heen komen, de vogel lijkt daardoor zo weg te komen en dus ook het zeehondje lijk je zo op te kunnen pakken. Schijn bedriegt, gelukkig, want de ijsbeer stapt niet zomaar mijn kamer in, maar blijft veilig in zijn poolwereldje.

Toch maar eens langs de Action voor een lijstje. Deze wil ik er toch wel graag bij in mijn galerie (langs de trap heb ik heel veel borduurwerk hangen).

4 opmerkingen:

 1. Das ist eine traumhaft schöne Stickerei.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zó mooi! Amai kan ik geloven dat daar veel werk in gekropen is! Verdient zeker en vast een lijstje en een mooi plaatsje, knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die moet je zeker inlijsten!
  Heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eine wunderschöne Stickerei.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg leuk om iets van je te horen.